Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Arczi Asterix Maxim2020 (4423 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Fighter1956 napisał:
dobry pomysł z tymi demotkami pobawie sie troszku i zrobie sobie jaja

Hahah no i to jest prawidlowe podejscie
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Demotami robisz przykrosc aktualnej osobie na zdj. a nie uzytkownikowi pod nickiem Karl@ gdyz te zdj. nie naleza do niego.

Dlaczego nikt nie chce tego zrozumiec ?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No to chyba on/ona(bo juz nie wiem) robi przykrosc samemu sobie..
Jak wrzucasz cos do internetu to kazdy moze to skopiowac i zrobic z tym co chce, wiec wrzucasz to na swoja odpowiedzialnosc..
Po drugie vis-á-vis czemu ludzie maja dawac sie ponizac a ona sie tylko bedzie smiac?
Ja tylko stwierdzilam ze to sie nadaje na demotywatory bo jak ogladam ten profil to smiac mi sie chce a co kto z tym zrobi to juz nie moja sprawa, milego wieczoru
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Sluchaj flowerpower,
to, ze cos nie pasuje pod twoj kanon piekna, nie znaczy, ze zasluguje na nagane.

Osoba do ktorej naleza te zdjecia moze miec fajne poczucie humoru, byc przebojowa i po prostu fajna. A to, ze ktos podszywa sie pod nia i dorabia jej rysy to juz zupelnie inna spiewka.

Nie pierwszy i ostani raz ktos sie tak probuje wybic - o co ten szum?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Szum nie szum jesli chodzi o kwestię ściągania zdjęć z profili w sieci to na wiekszosci powaznych portali jest to niemozliwe nawet swoich wlasnych sie ne da. Jak się komuś nudzi i zakłada fikcyjne i robi z siebie nie wiadomo co to jest to sprawa która własine trzeba nagłosnić by w koncu sie ktoś wykazał i wyciągnął konsekwencje wobec tej osoby.
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Jakie konsekwencje?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Dobrze wiesz o co mi chodzi prawda jest taka że tego prof nie powinno być jak tylko zaczeły się z nim krzywe akcje, tak samo jak jeszcze jedna osoba mieszajaca z błotem, natknąłem sie tu na takich ludzi, zastanawiam się za co tu sie dostaje tutaj bany???
ktoś obraża wszystkich i nic a jak się pewna znajoma broniła to ma bana całkowitego.
jestem ciekaw.
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Ja nie wiem, ja znam tylko grafika strony.
Z adminami w ogole nie ma kontaktu, ani przez oficjalny kontakt, ani z profilu na profil.

Prawo dzungli (?)...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
szkoda mi strony wortal jest ok, był admin który sie tym zajmował ale go juz nie ma, były inne opcje rozwiazania braku administracji na str. ale sie rozwiały i tyle. a jak prawo dzugli wygrywa silniejszy? To ja w czołówce jestem
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ZGADZAM SIE!
Był admin to zawsze mozna było zglosic problem i dana osoba nikogo nie obrazala, a teraz na tej stronie jest jedno wielkie g...o! QLIMAX POTRZEBUJEMY CIE TUTAJ- WRACAJ!
Z drugiej strony tej portal jest taki jaki sobie stworzylismy, bo niewiem czy wiecie ale to my tworzymy ten portal i z jakimi ludzmi mamy stycznosc. Jesli ktos chce tu poznawac zaklamanych, fałszywych ludzi czy tez zakładac profile dla "jaj" to gratuluje podejscia....
POZDRO DLA WSZYSTKICH.A dla Ciebie szacun FIGHTER
Zgłoś wpis

Bliżej nas